Gyakran ismételt kérdések

Érkezés: 14 óra után, lehetőség szerint 18 óráig. Ettől eltérő esetben kérjük, jelezze érkezése várható időpontját!

Elutazás: Kérjük délelőtt 10.00 óráig szíveskedjen az apartmant elhagyni. (Ha esetleg még programot tervezett arra a napra, csomagjai megőrzésével kapcsolatban forduljon hozzánk, megoldjuk.)

Parkolás: Parkolási lehetőség az udvarokon. Kérjük, figyeljen, hogy a bejárat a többi vendég számára szabadon maradjon.

Dohányzás: Családbarát apartmanjaink nem dohányzó területek. Aki mégis rágyújtana, az erkélyen/teraszon, illetve természetesen az udvaron megteheti.

Idegenforgalmi adó: Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Mértéke 2022-ben: 440 Ft/fő/éj (18 év felett)

Apartmanok önellátással: az apartmanok konyhái jól felszereltek, illetve a közeli bevásárlóközpontok (Lidl, Aldi, Interspar, Tesco) lehetővé teszik, hogy a reggelihez mindent ízlésének megfelelően beszerezzen, valamint a közelben több étterem közül is válogathat ill. számos étterem vállal a környéken házhozszállítást is, melyek menüjéről tájékoztatni is tudjuk.

Háziállatok: A többi (esetlegesen szőrre allergiás) vendég érdekében sajnos nem áll módunkban háziállatokat fogadni.

WB Gyenesdiás Plusz kedvezménykártya 7 napig érvényes, mellyel a település mindkét strandja ingyenesen látogatható, illetve számtalan elfogadóhely biztosít kedvezményt: éttermekben, termálfürdőben, szolgáltatóknál, múzeumokban, stb. Számoljon utána, megéri! A kártyát, mely kizárólag a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület tagjainál kapható, érkezéskor, fizetéskor tudja nálunk megvásárolni.

WiFi: mindhárom házban ingyenesen használható

Ajánlatkérés

Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás Kovács apartman, Gyenesdiás